Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident als carrers Vicent Serra i Arquebisbe Cardona RieraAquesta nit, a les 00.26 hores, la Policia Local d’Eivissa ha rebut un avís de que al carrer Venda des Coloms núm 6 havia caigut un llamp sobre un edifici i provocat un incendi. Personats al lloc dels fets, s’ha comprovat que el focus de la flama era una canonada de la instal·lació del gas situada a l’àtic de l’edifici, on havia impactat el llamp.

Per precaució, s’ha desallotjat l’edifici i s’ha necessitat la intervenció dels bombers per a la seua extinció, així com del tancament de la fuita de gas. La inquilina del pis afectat, una dona de 53 anys, ha hagut de ser atesa per personal sanitari del 061.

 

Durant aquesta nit passada, la Policia Local també ha hagut de realitzar dues intervencions més. La primera ha estat a les 23.09 hores a l’avinguda de Santa Eulària, quan el conductor d’una motocicleta ha perdut el control del vehicle i ha patit una caiguda. Com a resultat de la caiguda, el motociclista ha hagut de ser atès pel personal sanitari del 061.

El segon accident ha succeït a la 01.05 hores a la cruïlla del carrer Vicent Serra amb Arquebisbe Cardona Riera, quan dos vehicles han topat provocant danys en el mobiliari urbà i un impacte en l’aparador d’una botiga. Afortunadament, no hi ha hagut cap ferit.

Aquesta nit la pluja també ha provocat que taps de les clavegueres hagin saltat per acumulació d’aigua a l’avinguda de Sant Josep i a l’avinguda Ignasi Wallis, i que l’aigua hagi mogut també alguns contenidors de lloc.

Finalment, i sense cap relació amb les incidències provocades amb la pluja, informem que a les 19.07 hores del dimarts 3 de desembre va arribar l’alarma d’un incendi en un contenidor de paper a la via pública, al carrer Extremadura núm 18. A les 19.20 hores els bombers van apagar el foc d’aquest contenidor i d’un altre adjacent on també havien arribat les flames. No s’ha registrat cap ferit.