Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Representació de l’obra de teatre fòrum ‘Desempañando la mirada’Aquest matí, 290 alumnes de secundària dels instituts Blanca Dona i Santa Maria han participat en una representació de l’obra de teatre fòrum ‘Desempañando la mirada’, a càrrec de l’associació 3 Social. En concret, han participat a la representació alumnes de tercer d’ESO, FP Bàsica i Grau Mitjà de Comerç d’aquests dos instituts.

Recordem que ‘Desempañando la mirada’ és una peça que tracta la igualtat de gènere, i que té la característica que els espectadors tenen la possibilitat de pujar a l’escenari i interactuar amb els actors, participant en la resolució dels conflictes que s’exposen a escena.

 

Després d’aquestes representacions escolars, aquesta tarda a les 17.30 hores s’oferirà una nova representació oberta a tot el públic, i que és gratuïta. Amb aquesta obra arriben a la seva fi les activitats organitzades per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa per commemorar el 25N. Aquesta representació i tota la resta de programa d’actes ha estat finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.