Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Custodia compartidaUn taller de biodansa i la projecció de la pel·lícula ‘Custòdia compartida’, activitats per aquest cap de setmana dins els actes del 25N organitzats per l’Ajuntament d’Eivissa.

Dins el programa d’activitats organitzades per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa durant la setmana del 25N, aquest dissabte el Centre de Creació Jove C-19 acollirà un taller biodansa impartit per Erika Cervera. Diumenge, a més, es projectarà la pel·lícula ‘Custòdia compartida’ (Jusqu’à la garde, 2007) de Xavier Legrand, amb un debat posterior.

El taller de biodansa de dissabte està dirigit a un públic tant adolescent -a partir dels 16 anys- com adult, i serà impartit per l’educadora biocèntrica Erika Cervera. L’objectiu d’aquesta activitat és, mitjançant el moviment i l’expressió corporal, la música i la dinàmica de grup, desenvolupar emocions i valors d’assertivitat, respecte i autoestima.

Aquesta activitat es desenvoluparà a la sala polivalent del C19 -carrer Castella, 19- aquest dissabte de 16 a 20 hores. Les places són limitades i els interessats poden inscriure’s escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o cridant al 971397600 extensió 24261.

A més, aquest diumenge a les 19 hores es projectarà al Casal d’Igualtat la pel·lícula ‘Custòdia compartida’ (Jusqu’à la garde, 2007) de Xavier Legrand. Guanyadora del premi a la Millor Direcció i Millor Ópera Prima a la Mostra de Venècia, i del premi del Públic als festivals de San Sebastián i Glasgow, ‘Custòdia compartida’ és una impactant pel·lícula que tracta sobre la violència de gènere relacionada amb un divorci traumàtic. Posteriorment a la projecció, s’efectuarà un debat a càrrec de Débora Martínez, oficial de la Policia Local d’Eivissa.

Tot aquest programa d’actes està finançat per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Enllaç a:
· Activitats 25 N en pdf