Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Minut de silenci contra violència contra les donesAvui a les 12 hores, i en commemoració del 25-N, dia mundial per l’eliminació de la violència contra les dones, s’ha efectuat un minut de silenci i una concentració davant les oficines de l’Ajuntament d’Eivissa situades a Can Botino i a l’edifici Cetis. En aquest minut de silenci s’ha recordat a totes les dones assassinades enguany víctimes de la violència masclista.

“Precisament avui, 25-N, una altra dona ha mort assassinada, en aquest cas a Tenerife; però a la vegada, alguns sembla que tenen dificultats per reconèixer aquesta realitat. Nosaltres des de l’Ajuntament d’Eivissa serem implacables, decidits a combatre tota forma de violència masclista” ha declarat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz.

“A Espanya ja són 52 les dones assassinades a mans de les seus parelles i ex-parelles, i s’han registrat un total de 94 feminicidis. Totes i tots hem d’exigir el final d’aquesta violència. Hem de seguir unint les nostres veus i, en aquest cas, els nostres silencis, per aquesta causa” ha declarat la regidora d’igualtat, Claudia Cotaina.