Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Petit Comerç LogotipLa regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat un nou curs de formació gratuït dirigit al petit comerç de la ciutat. La proposta formativa tindrà lloc el pròxim dimarts dia 26 de novembre de 13.30 a 17 hores, a la quarta planta del CETIS.

Per a la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, l’objectiu d'aquests cursos-tallers és «donar l’oportunitat als comerciants de poder realitzar formacions de dinamització del comerç, i ferramentes per a enfortir els seus negocis».  

El taller s’anomena “Factors clau d'èxit en la gestió d’un comerç” i serà impartit per Oriol Cesena, economista especialitzat en màrqueting i comercialització de Focalizza, consultora especialitzada en comerç i desenvolupament local. Els objectius que té aquest curs són aprendre a dissenyar l'estratègia comercial més adequada per al negoci, conèixer les diferents eines i accions de màrqueting per potenciar la relació amb la clientela durant la seva compra al punt de venda i aprendre a elaborar un pla d’acció comercial específic d'enfortiment del negoci.

A la sessió hi haurà 15 minuts de pausa i s’oferirà un aperitiu a les persones assistents. Les places són limitades. Les persones interessades es poden inscriure a la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, al telèfon 971 397600 ext. 21602 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..