Desembre 06, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt Vila Laberint històricLa regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa organitza, juntament amb l’Arquiteca, dues excursions lúdiques dirigides a famílies i a infants per a descobrir Dalt Vila i el seu espai arquitectònic.

La regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb l’Arquiteca, organitza dues excursions lúdiques, dirigides a públic adult i infantil, per tal de descobrir Dalt Vila i els seus espais arquitectònics.
Sota el títol ‘Laberint Històric, vens amb nosaltres a perdre’t per Dalt Vila?’, es passejarà per la història del Patrimoni Mundial, buscant traces de temps antic, i posant a prova les dots d’orientació dels participants. Les excursions recorreran els carrers i carrerons del barri de Dalt Vila descobrint racons que ens permetin conèixer noves històries d'aquest espai arquitectònic únic.

Es tracta d’un recorregut diferent, que trien els propis participants i que, de manera divertida i de la mà de l’arquitecta Silvia Sánchez, permetrà apropar aquest bé Patrimoni Mundial a les famílies i als infants.
Per al regidor de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ‘es tracta d’una experiència diferent que permetrà explicar als més petits de la casa la importància del patrimoni, i conèixer d’una manera divertida una part de la seva ciutat’

Les excursions es realitzaran els dissabtes dia 23 de novembre i 7 de desembre. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / per whattsap al 657570515. L’activitat és gratuïta.
El punt de trobada serà el Portal de ses Taules. Els participants hauran de dur l'aigua o el que necessitin per al recorregut. El recorregut pot tenir escales o zones de difícil accés per a cotxets i persones amb dificultats motrius.