Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concurs Dibuix AqualiaL'Ajuntament d'Eivissa i Aqualia lliuren els premis dels "Investigadors de l'Aigua" en el marc de la 17a edició del Concurs Infantil convocat amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, i del responsable del Servei Municipal d'Aigües, David Bernaus, han lliurat els premis a tres joves alumnes que han resultat finalistes en la categoria individual de la 17a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia.
Els tres joves guardonats han estat elegits d'entre els més de 7.200 participants procedents dels municipis d'Espanya on Aqualia presta servei.

Els infants, de 3r i 4t de Primària, que han quedat finalistes han estat Adrián Márquez Luna del CEIP Can Cantó, l'Arnau Porcell Bueno del CEIP Sa Bodega, i l'Omar Peña Riquelme del CP Portal Nou i han rebut com a premi un smartwach.

En aquesta edició, els estudiants havien de convertir-se en investigadors per resoldre d'on prové l'aigua que consumeixen cada dia i a on va després d'utilitzar-la. A l'entrega dels premis també hi ha assistit els familiars dels infants guardonats.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat la importància d'aquest tipus de concurs perquè considera 'molt important que els joves del nostre municipi coneguin que l'aigua és un bé escàs i que s'ha de cuidar, s'ha de conèixer i sensibilitzar als infants i les famílies en un ús responsable'. També ha donat l'enhorabona als guardonats que han aprofitat per explicar de quina manera han elaborat els seus dibuixos.

Gràcies al concurs Investigadors de l'aigua, Aqualia ha registrat a la web 31.612 sessions, durant les quals els petits han pogut completar el seu dibuix i aprendre sobre com seguir el cicle integral de l'aigua, a través del còmic didàctic i dels cartells educatius.
El concurs s'emmarca en el conjunt d'iniciatives que Aqualia i l'Ajuntament d'Eivissa desenvolupen a les escoles per donar a conèixer als més petits com arriba l'aigua a les seves cases i educar-los en un ús i consum responsable d'aquest recurs.