Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localAquest matí s’ha celebrat la segona prova de la convocatòria per proveir de 13 places a la Policia Local d’Eivissa. En aquesta ocasió, es tracta de dues proves de coneixement tipus test de 50 preguntes cadascuna, la primera d’elles sobre temes i lleis estatals, i la segona sobre ordenances i coneixements relacionats amb el terme municipal d’Eivissa. S’han presentat 45 aspirants dels 46 convocats.

Aquesta és la segona de les quatre proves inicials a la que se sotmet als aspirants. Ja anteriorment han passat una prova d’aptitud física, posteriorment hauran de fer una de coneixements mitjançant el desenvolupament escrit d’un tema i una d’aptitud psicotècnica i de personalitat.

Les persones que superin la fase d’oposició i acreditin que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria, seran nomenades personal funcionari en pràctiques de la categoria de policia local. Posteriorment, hauran de realitzar i superar el curs de capacitació, impartit o homologat per l’Escola Balear d’Administració Pública.