Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Alcohol i estupefaents intervingutsEl dispositiu especial de vigilància conjunta de Policia Local i Policia Nacional ha interposat un total de 38 denúncies per consum d’alcohol a diferents espais de la via pública durant aquest cap de setmana.

El dispositiu de control i vigilància conjunt de la Policia Local d’Eivissa i la Policia Nacional, realitzat durant les nits d’aquest passat cap de setmana, ha finalitzat amb la interposició de 38 denúncies per consum d’alcohol a la via pública i l’incompliment de l’ordenança municipal d’alcohol; 16 actes per tinència de substàncies estupefaents i 21 vehicles retirats.

El dispositiu també va permetre desallotjar un gran número de persones que es concentraven a la zona infantil del passeig marítim de Joan Carles I i a diferents aparcaments dissuasius del municipi.

El dispositiu s’ha mantingut des de la nit del dia 31 d’octubre fins a aquesta matinada, des de les 22 hores fins a les 06.00 hores, amb una atenció especial als aparcaments dissuasius, parcs i places del municipi d’Eivissa, on es varen retirar botelles d’alcohol i diferents quantitats d’estupefaents.