Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Moto de protecció civilDes d’avui 24 d’octubre i fins aquest diumenge 27, Protecció Civil d’Eivissa realitza un curs de rescat aquàtic -nivell 1- destinat a practicar tècniques de rescat aquàtic, d’immobilització i mobilització de víctimes en medis aquàtics. El curs està organitzat per la regidoria de Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Eivissa, i està destinat a voluntaris de protecció civil, voluntaris d’altres organismes d’emergències i tècnics en emergències sanitàries.

“L’objectiu d’aquest curs és que tots els qui fan feina en un equip de rescat, ja sigui tècnics d’emergències sanitàries, socorristes o voluntaris, tinguin unes mateixes tècniques de treball, comparteixin coneixements i hagin realitzat els mateixos exercicis” ha senyalat la regidora de Protecció Civil i Policia Local de l’Ajuntament d’Eivissa, Rosa Rubio, qui ha recordat la importància de la “formació continua per millorar el servei que s’ofereix a la ciutadania”.

El curs consta de 30 hores en total, dividides en 6 hores de teoria i 24 de pràctica, que constaran de dos mòduls: a) primers auxilis i suport vital bàsic; b) rescat aquàtic. Per obtenir la certificació de rescat aquàtic és indispensable superar els dos mòduls i l’assistència a les sessions obligatòries.

La formació es desenvoluparà els dies 24 i 25 d’octubre a les piscines municipals de Can Misses, i els dies 26 i 27 d’octubre a la platja de Figueretes.

Dissabte 26 d’octubre es realitzarà una jornada pràctica a la platja de Figueretes de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.