Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers per a adultsLlistat definitiu de les persones admeses i excloses (i llista d'espera) als Tallers per a Adults de les escoletes de Vila i Can Cantó:

Enllaç a:
· Llistat definitiu

----------------------------------------------------------------------------
ES PREGA A TOTS ELS PARTICIPANTS, CRIDIN AL TELÈFON 971 303 672, A L'EI ESCOLETA CAN CANTÓ, PER ACCEPTAR I CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA.

Enllaç a:
· Llistat provisional en pdf

----------------------------------------------------------------------
Comencen les inscripcions als tallers per a adults que organitza l’Ajuntament d’Eivissa
A partir d’aquest dimecres dia 23 i fins al dia 25 d’octubre estarà obert el termini per inscriure’s als Tallers per a Adults que organitza l’Ajuntament d’Eivissa. Els destinataris d’aquests tallers són pares i mares amb infants de 0 a 3 anys. Les inscripcions s’han de fer a la Seu electrònica i al Registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa - edifici sa Colomina, carrer Canàries, 35 baixos -.

Les places són limitades i seran atorgades per ordre d’inscripció. Tendran preferència les famílies residents al municipi d’Eivissa. La llista d'admesos es penjarà a les escoletes i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa el dilluns 28 d'octubre. Els tallers es portaran a terme entre els dies 29 d’octubre i 17 de desembre a les escoletes municipals de Vila i de Can Cantó. Tots ells començaran a les 18 hores excepte els tallers dels dies 7 de novembre i 12 de desembre que es realitzaran a les 17 hores.

Enllaç a:
· Tràmit on line i informació a la seu electrònica

· Programa de Tallers en pdf
· Full d'inscripció en pdf