Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Junta coordinació Policia LocalEl Consell de Coordinació Pitiús inicia les seves reunions per abordar problemàtiques comunes a tots els cossos policials locals.

Les dependències de l’Ajuntament d’Eivissa han acollit aquest matí la primera reunió de la legislatura del Consell de Coordinació Pitiús de les Policies Locals, una entitat que reuneix a les diferents administracions amb competències en la matèria amb l’objectiu de posar en comú problemàtiques i treballar conjuntament per implantar millores.

La reunió ha estat presidida pel director general d’Emergències i Interior del Govern de les Illes Balears, Jaime Barceló, i a la mateixa han participat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, així com regidors i regidores i caps de Policia de tots els municipis.

Una de les qüestions que més preocupa a tots els responsables de Policia és la necessitat d’atracar a Eivissa la formació dels futurs aspirants a policia, per evitar que s’hagin de desplaçar fora de les Pitiüses per fer el curs. En aquest sentit, el director general ha confirmat que es podran fer a Eivissa els cursos sempre que hagi un nombre d’alumnes superior a 12, el que segurament facilitarà que més persones s’animin a formar-se i optar per la professió de policia local.

A més, a la reunió d’avui, al ser la primera de l’actual cicle, s’ha escollit al representant tècnic dels caps de Policia Local, que serà l’actual cap de la Policia Local d’Eivissa, Antoni Cardona; així com al vicepresident de l’organisme, que serà el regidor de Policia del municipi de Santa Eulària, sent la seva suplent la regidora del municipi d’Eivissa.