Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ceip sa BodegaAquesta setmana han començat els Tallers de Llengua per a infants de primària, organitzats per la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa. L’objectiu d’aquests tallers és oferir un espai on, de forma lúdica, els infants practiquen la llengua catalana i, alhora, aprofundeixen en el coneixement de diferents aspectes de la cultura illenca i el seu entorn.

Aquesta iniciativa ve néixer amb la intenció de servir d’eina complementària a l’activitat docent pel que fa als coneixements actius de llengua catalana de l’alumnat de primària. L’Ajuntament posa aquesta eina a disposició dels centres escolars del municipi, per tal que sigui el professorat qui derivi l’alumnat que consideri que li ha de resultar profitós.

Els tallers s’ofereixen durant tot el curs, repartits en dos mòduls: el primer mòdul té una duració de 25 hores i s’imparteix d’octubre de 2019 a gener de 2020. El segon mòdul, que comptarà novament amb una inscripció prèvia, serà de febrer a maig de 2020. Tots els tallers contemplen dos grups d’edats: el grup d’infants que cursen primer, segon i tercer curs de primària, i un segon grup per a alumnat de quart, cinquè i sisè. Les sessions s’imparteixen al CEIP sa Bodega en horari de tarda, dos dies a la setmana.

En el primer mòdul dels tallers que han començat aquesta setmana s’ha inscrit més de seixanta alumnes de diverses procedències -argentina, brasilera, noruega, americana, romanesa, marroquina, colombiana, belga, italiana, polonesa, paraguaiana, equatoriana, filipina, ghanesa, senegalesa, a més d’espanyola-, i molts d’ells ja nascuts a Eivissa.