Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ernest Ramon FajarnésL’Ajuntament d’Eivissa mostra el seu condol per la mort d’Ernesto Ramón Fajarnés, Medalla d’Or de la ciutat d’Eivissa. 

Ernesto Ramón Fajarnés, nascut l’any 1933, va rebre el màxim reconeixement de l’Ajuntament d’Eivissa amb l’atorgament de la Medalla d’Or de la ciutat d’Eivissa l’any 2001.
Va ser tècnic turístic i cofundador de l’Escola de Turisme d’Eivissa el 1965, fet que va possibilitar als eivissencs i eivissenques poder accedir a la direcció d’empreses turístiques. De fet, va ser professor a l’Escola de Turisme fins que es va jubilar l’any 1999.

El seu recorregut professional inclou la direcció, durant vint anys de l'Hotel Hacienda, i al llarg d'aquest temps el va transformar en el primer hotel de cinc estrelles d'Eivissa. Va ser president del Foment del Turisme durant quatre anys i membre del Comitè Executiu. Ha estat condecorat amb la Medalla de Plata al Mèrit Turístic, atorgada pel Ministerio d’Informació i Turisme, i guardonat per l’Associació d’Escriptors de Turisme de Califòrnia i el 2006 va rebre el Premi Ramon Llull, guardó atorgat pel Govern de les Illes Balears.

El 2016 també va rebre un dels premis de la Nit del Turisme i és autor del llibre Historia del Turismo en Ibiza y Formentera 1900-2000.
Des de l’Ajuntament d’Eivissa volem expressar el dolor per aquesta pèrdua i el condol a tota la família i amics.