Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Controls Policia Local i Nacional a av 8 d'agost12 positius per estupefaents i 5 positius en alcoholèmies en els controls conjunts efectuats per la Policia Local i la Policia Nacional a l’avinguda 8 d’Agost.

Durant la nit del diumenge 13 al dilluns 14 d’octubre, i durant la primera hora del matí de dilluns 14 d’octubre, agents de la Policia Local d’Eivissa i del Cos Nacional de Policia han realitzat dos controls conjunts a l’avinguda 8 d’agost, coincidint amb les festes de tancament d’establiments d’oci de la zona. Aquest control conjunt forma part del programa acordat per la Comissió Tècnica de Seguretat, i que s’ha desenvolupat durant tota la temporada estival.

Durant el control de la matinada de diumenge a dilluns la Policia Local d’Eivissa ha denunciat a 12 conductors per donar positiu en substàncies estupefaents, cinc denúncies administratives per donar positiu en alcohol, amb la retirada de vehicles al dipòsit municipal, i altres cinc denúncies de tràfic per diferents motius.

Per la seva banda, la Policia Nacional ha realitzat set actes per possessió d’estupefaents, una per tinència d’una arma blanca, més un detingut per assumptes d’estrangeria.

Al segon control, dilluns al matí, la Policia Nacional ha fet 13 actes per possessió d’estupefaents i una per tinència d’una arma blanca.