Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia local EivissaDues detencions han estat per conduir sota els efectes de l’alcohol, i dos més per una agressió per part de dues persones en situació irregular.

Durant aquest passat cap de setmana, els agents de la Policia Local d’Eivissa han practicat quatre detencions: en dos casos han estat per delictes a la seguretat del tràfic i en l’altre cas per una suposada agressió.

La primera detenció per un delicte de seguretat en el tràfic va produir-se la nit de divendres 11 a dissabte 12 d’octubre, a les 2.42 hores de la matinada, a l’avinguda Ignasi Wallis, quan es va ordenar l’aturada d’un vehicle que s’havia passat un semàfor en vermell. Es va realitzar la prova de l’alcoholèmia a l’autor, donant com a resultat un índex de 0.82 mg/l a les dues preses. Es va procedir, per tant, a la detenció i redacció de diligències judicials al conductor, i la retirada del vehicle al Depòsit municipal.

El segon cas va produir-se la nit de dissabte 12 a diumenge 13 d’octubre, a les 1.25 hores de la matinada, a l’avinguda de Sant Antoni, quan una patrulla va observar com un vehicle circulava en sentit contrari. Es va ordenar al conductor aturar-se immediatament i se li va practicar la prova de l’alcoholèmia, obtenint com a resultat un 1.28 mg/l a la primera presa i 1.23 mg/l a la segona.

Vist el resultat, es va procedir a la detenció del conductor i la redacció de diligències judicials, i la retirada del vehicle al Dipòsit municipal.

Pel que fa a l’agressió, l’avís del 112 va arribar a les 22.24 hores del passat divendres 11 d’octubre, on es comunicava que s’estava produint una baralla en un pis del carrer Bisbe Cardona. En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar-se a un dels inquilins del pis amb una ferida oberta al cap i manifestant que havia estat agredit pel seu cunyat. Després d’entrevistar-se amb els suposats agressors i testimonis, es va constatar que els agressors a més es trobaven en situació irregular. Per tots aquests motius es va procedir a la seua detenció i se’ls va traslladar a les dependències de la Comissaria Nacional de Policia a instruir diligències.