Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Subvencions al lloguer 2019La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha acordat aquest matí ampliar, per un espai de cinc dies hàbils més, el termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria de subvencions al lloguer d’habitatge per a joves del municipi d’Eivissa. Així, la data de finalització de l’entrega de les sol·licituds de l’ajuda s’amplia fins al dia 17 d’octubre de 2019, aquest inclòs.

Recordem que aquestes ajudes al lloguer són una iniciativa de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, compten amb un pressupost total de 100.000 euros i estan dirigides als joves de 18 a 35 anys, empadronats al municipi d'Eivissa amb una antiguitat d'un any ininterromput i titulars d'un contracte de lloguer d'habitatge.

“Aquests últims dies s’han incrementat considerablement les sol·licituds per demanar les ajudes, i no volem que cap d’aquestes peticions de darrera hora quedi fora de termini” ha senyalat la regidora de Joventut, Claudia Cotaina, per a qui “és important que tothom qui pugui beneficiar-se d’aquesta ajuda pugui presentar tota la documentació en temps i forma”.

S’ha de destacar que per accedir a aquesta subvenció no cal justificar un any complert vivint de lloguer, sinó que es podrà demanar l’ajuda pels mesos efectius, encara que sigui menys d’un any de temps. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web www.eivissa.es.