Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CreathlóAquest matí s’ha celebrat a la seu del Centre de Creació Jove C19 la tercera edició del Creathló, una activitat destinada a fomentar l’emprenedoria entre els joves. En aquesta jornada han participat un total de 35 al·lots, la majoria provinents dels instituts de secundària Blanca Dona i Isidor Macabich, molts d’ells alumnes de mòduls de cicle de grau mitjà de gestió comercial i de grau superior de gestió i finances.

Les activitats s’han iniciat a les 9 hores, amb una gimcana pel centre de la ciutat en la qual els participants han aplicat el model ‘canvas’ per dissenyar el model de negoci. Posteriorment, el coach Israel Romero ha realitzat la xerrada ‘Creando el futuro que tú elijas, ¿te atreves?’ i Amaia Salanueva, assessora de l’Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, ha impartit un taller sobre com es crea un pla d’empresa.

A l’acte han assistit també la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, i el director insular de Cooperació i relacions institucionals del Consell d’Eivissa, Miquel Jerez, que han fet entrega dels premis als guanyadors de la gimcana. La regidora Dessiré Ruiz ha desitjat als participants una experiència profitosa i ha elogiat “la valentia de tots aquells que prenen la decisió d’emprendre i de fer realitat un projecte laboral que els il·lusioni”.