Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tractament contra el becut vermellLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa aplica a 150 palmeres datileres del municipi un tractament preventiu contra el becut vermell. 

Tècnics especialitzats, per encàrrec de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, han aplicat a 150 palmeres datileres del municipi un tractament preventiu contra el becut vermell. Aquesta actuació consisteix en la realització de quatre perforacions a la soca de les palmeres, on s’aplica un producte -benzoat d’emamectina- que immunitza a l’arbre durant 12 mesos de l’atac del becut vermell.

Recordem que el becut vermell és un greu plaga que afecta les palmeres ornamentals, a qui pot causar la mort. Aquest insecte no té enemics naturals ni mètodes de lluita biològica, el que fa molt complicat actuar sobre una palmera quan aquesta ja està afectada. Això fa necessari un seguiment constant i acurat de les palmeres i establir mesures preventives.

Pel que fa a les actuacions de parcs i jardins, a més, el proper dilluns 7 d’octubre s’iniciaran les feines de neteja i embelliment de les jardineres ubicades al barri de Blanca Dona.