Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Rescat d'un vehicle precipitatEl conductor ha donat positiu en la prova d'alcohol.

La Unitat Nocturna de la Policia Local d'Eivissa ha rescatat als tres ocupants d'un vehicle, dos homes i una dona, que aquesta nit s'ha precipitat per un penya-segat al barri de Puig des Molins. A les 01.00 hores es rep l'avís del servei d'emergències 112, que avisava d'un accident de circulació que s'havia produït al final del carrer Ramon Muntaner en el que s'havia produït una sortida de la via caient el vehicle per un penya-segat d'uns 10 metres d'altura i que al seu interior hi havia ocupants.

Quan arriba la Policia Local al lloc del succés, a causa de la gravetat dels fets i davant la impossibilitat de poder comprovar l'estat dels ocupants, els agents es despengen per la paret del penya-segat, realitzant una cadena humana. Una vegada han aconseguit arribar al vehicle, han ajudat a sortir d'aquest als ocupants que, utilitzant unes cordes de subjecció, van ser traslladats a la zona d'accés a la via per a ser reconeguts pels serveis d'emergències. Posteriorment van ser traslladats al centre hospitalari.

Una vegada el conductor va ser atès pels metges, va ser sotmès a la prova d'alcohol que va donar com a resultat 0,48 mg/l i 0 '47mg/l. La Policia Local va realitzar les diligències de prevenció.