Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers infantils a la BibliotecaAquest divendres 4 d'octubre s’inicien les activitats infantils d'animació a la lectura a la Biblioteca Municipal d’Eivissa de l’últim trimestre de l’any. Totes les activitats es desenvoluparan a la sala Infantil de la Biblioteca de Can Ventosa, els divendres a les 18.30 hores, i aniran alternant els tallers de manualitats amb contacontes.

Així, pel que fa als tallers de manualitats, començarà el 4 d’octubre amb un taller per fer papallones i polps amb paper i cartó, el dia 18 es crearan jugarois amb pinces de fusta, i dijous 31 -aquesta setmana el taller es celebrarà excepcionalment en dijous- es farà una trencada familiar de pinyons, ametlles, nous i castanyes. La trencada serà de 19 a 20 hores.

Els dos tallers del mes de novembre (15 i 29) seran familiars i divendres 13 de desembre la temàtica del taller serà la preparació de centres de Nadal. Tots aquests tallers seran realitzats per monitors de s’Espurna.

Pel que fa als contacontes, divendres 11 d’octubre comptarà amb Neus Montero i el 25 d’octubre amb la professora de literatura i escriptora Milagros Pierna. El 8 de novembre serà el torn dels contes d’Encarna de las Heras i el 22 de novembre llegirà la primera contacontes que va tenir la Biblioteca Municipal d'Eivissa, pionera en aquesta activitat, Catalina ‘Contacontes’ Vallriu.

Dissabte 23 de novembre hi haurà una sessió especial de contacontes, amb rondalles de les Illes Balears a càrrec de l'espectacle de Lluís Valenciano. Finalment, divendres 20 de desembre hi haurà un contacontes sobre relats de Nadal, fred i neu.