Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local d'EivissaAquest cap de setmana, agents de la Policia Local d’Eivissa han efectuat tres detencions per temes de robatori i estafa.

La primera de les actuacions va ser dissabte 28 de setembre, quan a les 12.23 h van rebre una cridada al 092 d’un particular que assegurava haver sorprés dos lladres a l’interior d’un domicili -al carrer de Sant Carles, a Dalt Vila-, i que havia aconseguit retenir a un d’ells. Una vegada al lloc dels fets, el denunciant va explicar que els lladres eren una parella, que l’home havia pogut escapar però que havia pogut retenir en una habitació a l’altre lladre, una dona. El denunciant es va presentar com el cuidador de la casa i va explicar que el dia 24 de setembre ja havien patit un robatori en aquell domicili, amb la desaparició de 900 euros, una càmera de fotos Canon 7d valorada en 1500 euros, una Playstation 4 i 3000 euros en roba.

La dona retinguda a l’habitació -d’inicials A.R.- portava a sobre una navalla, una càmera Canon 7d identificada com la que s’havia sostret en aquella mateixa casa, així com abundant roba molta de la qual també va ser identificada. Els agents de la Policia Local també van constatar que la porta d’entrada de l’habitatge estava trencada, evidenciant que s’havia entrar per la força al domicili. Per aquests motius, els policies van detenir a la dona per un pressumpte delicte de robatori, traslladant-la a les dependències de la Comissaria de la Policia Nacional.

La segona actuació es va produir dissabte 28 de setembre a les 23.20 h, a l’avinguda Ignasi Wallis, quan una patrulla va veure un Volkswagen Polo circulant en direcció contrària. Quan es va procedir a identificar al conductor del vehicle -d’inicials M.E.F.- es va comprovar que tenia una requisitòria en vigor per estafa, emesa per la Comissaria de Torrejón de Ardoz. L’home ha estat detingut i traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional.

Finalment, aquell mateix dia 28 es va rebre un avís de robatori en un domicili al carrer de la Verge, en el qual el propietari del pis va realitzar una descripció detallada de la constitució física i la roba que vestia el presumpte lladre. A les dues de la matinada del dia 29, agents de la Policia Local van veure en un bar del carrer Ignasi Wallis a un home que encaixava perfectament amb la descripció. Tot seguit, els agents van abordar a l’home -d’inicials A.N.M.- qui va admetre que ja coneixia que l’estava buscant la policia, i que la seva intenció era entregar-se aquella mateixa nit de manera voluntària. L’home va ser detingut i traslladat a Comissaria.