Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUn home en coma induït després de patir una agressió la nit del passat divendres. La Policia Local d’Eivissa ha detingut a l’agressor per un delicte de lesions. 

La nit del passat divendres 27 de setembre agents de la Policia Local d’Eivissa van detenir un home de 25 anys per un delicte de lesions. Els fets es van produir a les 22 hores, quan es va rebre una cridada del 112 que informava que un home havia caigut a l’avinguda de Santa Eulària i que sangrava d’una oïda. Al lloc dels fets es va presentar una patrulla de la Policia Local d’Eivissa, que van trobar-se a un home estès sobre la vorera en estat semiinconscient i que sagnava abundantment pel cap.

Després de realitzar les primeres indagacions i preguntar als testimonis dels fets, es va esbrinar que la caiguda no havia estat accidental sinó a conseqüència d’una agressió. Presumptament, el ferit -un home de 51 anys que acostuma a demanar diners en aquesta zona propera al port- va increpar i agredir a una dona que s’havia negat a donar-li cap quantitat. Això va provocar que el fill d’aquesta dona s’encarés amb l’home, pegant-li un cop de puny a conseqüència del qual va caure a terra, colpejant-se fortament al cap.

El ferit va ser atès per una ambulància de l’Ib-Salut 061 i traslladat a l’Hospital de Can Misses, on en primer lloc ha estat ingressat a la UCI però posteriorment ha pujat a planta, presentant el que podria ser una fractura a la base cranial amb una possible hemorràgia intracranial.

Els agents de la Policia Local, davant la gravetat de les lesions, van procedir a detenir a la persona que presumptament va realitzar l’agressió.