Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut en les darrers hores a tres persones, una d’elles per un delicte d’agressió i atemptat als agents de l’autoritat. Pel que fa a les altres dues detencions, es tracta d’una parella, la dona menor d’edat, que havien discutit i s’havien agredit mútuament.

Les primeres detencions corresponen a la parella. El succés va tenir lloc ahir a les 8.38 hores del matí al carrer de Jondal. Es va rebre una trucada a la Sala de 092 comunicant que s’estava produint una forta discussió entre una parella en la via pública, amb agressió.
La Policia Local es persona en el lloc i localitza a l’al·lota que, a més de diverses lesions a les cames i la roba esquinçada, presenta un estat fort d'ansietat.

La patrulla actuant en adonar-se de què es tractava d'una menor (17 anys), sol·liciten el suport de la Unitat de Policies Tutors, perquè es faci càrrec l'agent femenina de la Unitat que s’entrevista amb la víctima i aquesta els informa que la seva parella l'ha agredit i ha marxat, facilitant el domicili on es podia trobar la parella.
Mentre, els agents de Policia Tutor es fan càrrec de l’al·lota, la patrulla es dirigeixen al domicili del presumpte agressor i localitzen al jove (24 anys) que presenta ferides recents per esgarrapades en la cara i cops en el nas i llavi. A més manifesta que la seva parella li va llançar una pedra que va impactar en la lluna del vehicle, fracturant-la.
Una vegada atesos tots dos en centre sanitaris, van ser traslladats en qualitat de detinguts a la Comissaria del Cos nacional de Policia per a la instrucció de diligència.

L’altra succés s’ha produït aquesta nit, a les 00.20 hores, al carrer de Tarragona, en el que s’ha vist implicat un home de 28 anys que ha estat detingut per agressió i per atemptat als agents d'autoritat.
Quan la patrulla es trobava circulant pel carrer de Tarragona, han estat requerits pel vigilant d'un establiment hoteler, informant que tenia retingut a un home que havia agredit al seu company d'habitació i que es trobava en un gran estat d'agressivitat i agitació.

Els agents actuants han intentat reduir amb l'ajuda del vigilant a aquesta persona, la qual ofereix una forta resistència i agressivitat i propina una mossegada al braç a un dels agents.

Després d'aconseguir reduir al detingut i, donat l'estat d'excitació i agressivitat que aquest presentava, provocat presumptament pel consum d'algun tipus de substància estupefaent, s'ha requerit la presència d'una ambulància del 061, el personal del qual ha hagut de sedar al detingut, sent traslladat posteriorment a l'Hospital de Can Misses.
A les 6.00 h. li donaven l'alta mèdica i és presentat en dependències del Cos Nacional de Policia on va quedar detingut.