Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vista aèria port i la Marina EivissaL’Ajuntament d’Eivissa sol·licita a Autoritat Portuària que els residents de La Marina, Sa Riba i Sa Penya amb problemes de mobilitat puguin accedir en cotxe al port.

L'Ajuntament d'Eivissa ha enviat a Autoritat Portuària una sol·licitud perquè autoritzi l'accés permanent al port, durant les 24 hores del dia, als vehicles privats de tots aquells vesins de La Marina, Sa Riba i Sa Penya que tenen mobilitat reduïda. En aquesta sol·licitud també es demana que s'assignin places d'aparcament -quatre o cinc- perquè s'ubiquin al final del port, al costat de l'antic edifici del Casal de Joves, on no comportarien cap obstacle per la circulació de vehicles ni les operacions de càrrega i descàrrega.

D'aquesta forma es dóna trasllat a l'Autoritat Portuària de l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament d'Eivissa, en el qual es va aprovar efectuar aquesta reclamació a l'APB. En aquesta sol·licitud, l'Ajuntament demana també que es tingui en consideració aquesta petició, tenint en compte sempre les condicions i prescripcions corresponents.

“És un acord que va adoptar el Ple de l'Ajuntament d'Eivissa, que és com dir que és una petició de la ciutadania d'Eivissa” ha declarat el tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, qui considera que es tracta d'un tema de sentit comú: “La peatonalització del port va ser un gran encert, però no podem oblidar el cas dels vesins de La Marina, Sa Riba i Sa Penya que, per qüestions d'edat o per alguna malaltia, tenen problemes de mobilitat. Si volem tenir una ciutat humana i pensada per a les persones, hem de ser flexibles i adaptar-nos a les necessitats de la gent, especialment d'aquells que es troben en una situació de vulnerabilitat”.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat, Aitor Morrás