Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policía LocalAquest passat diumenge 22 de setembre la Policia Local d’Eivissa ha efectuat la detenció d’un home per un presumpte cas de violència de gènere. Els fets van succeir a les 18 hores quan es va rebre un avís d’un taxista que comunicava que havia vist a l’interior d’un cotxe a una dona demanant auxili i sent agredida per un individu al carrer Isidor Macabich cantonada amb carrer Canàries.

La patrulla es va desplaçar al lloc dels fets i va observar a una dona de 45 anys, dins un vehicle, amb un fort cop al pòmul i l’ull dret. Al mateix lloc dels fets es trobava també la parella i presumpte agressor.

La dona va manifestar que només volia que l’home baixés del seu cotxe, i que aquest s’havia negat i que l’havia començat a colpejar. Interrogat per la policia, l’home va dir que els cops “no eren per tant” i que “li podria haver pegat molt més fort, que després es queixen que les maten”.

La patrulla va procedir a la detenció de l’home i ha traslladat a la dona a un centre sanitari per fer les cures pertinents.