Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia sense Cotxes 2019Dos trams del carrer Castella i del carrer Bisbe Carrasco es tallaran al trànsit durant aquest cap de setmana pel Dia Sense Cotxes

Amb motiu dels actes de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxes, entre divendres 20 i diumenge 22 de setembre es prohibirà l’estacionament i la circulació de vehicles en dos trams del carrer Castella i del carrer Bisbe Carrasco. En concret, els trams i els horaris en els quals estarà vigent aquesta prohibició són els següents:
-carrer Castella, entre els carrers Bisbe Huix i Abad i Lasierra, des de divendres a les 14 hores i fins diumenge a les 14 hores.
-carrer Bisbe Carrasco, tram de la plaça Pintor Vicent Calbet, entre els carrers Bisbe Huix i Historiador Josep Clapés, des de dissabte a les 7 hores i fins diumenge a les 14 hores.

A més, també es tancarà al pas de vehicles l’aparcament de zona blava situat al costat de l’antic edifici dels jutjats.

Recordem també que, entre el divendres 20 i el diumenge 22 de setembre, en els horaris en els quals estarà vigent el tancament al pas de vehicles, es desenvoluparà a la via pública les següents activitats:

Divendres 20 de setembre
Taller d’autoreparació de bicicletes (17h a 20 h) al pàrquing dels jutjats d’Isidor Macabich. Amb l'ajuda de La Cicloteca podràs portar la teva bicicleta i arreglar-la, o simplement aprendre processos de reparació.
Pinta el carrer Castella, al tram comprès entre el carrer Bisbe Huix i carrer Abad i Lasierra. Deixa el teu missatge i pinta amb guixos per la mobilitat al carrer Castella.

Dissabte 21 de setembre
Gimcana «Camina amb nosaltres» (de 6 a 12 anys) 10.30 hores. Punt de trobada i inscripcions des de les 10 hores a l'estand del carrer Castella, a l'alçada del centre Jove C19. El premi al guanyador serà un patí/patinet, i el premi al segon lloc serà un val de material esportiu.
Activitats dins del Parking Day (d'11 a 14 hores)
Pinta el carrer Bisbe Carrasco (a l'alçada de Plaça Pintor Vicent Calbet). Deixa el teu missatge i pinta amb guixos per la mobilitat.
Taller d’autoreparació de bicicletes al pàrquing dels jutjats d’Isidor Macabich.
Espai d’informació sobre prevenció del càncer, i informació sobre el voluntariat en hospital i a domicili, a càrrec d’APAAC (Associació Pitiüsa d’Ajuda a Afectats de Càncer) al carrer Castella.
Taula informativa Amics de la Terra al carrer Bisbe Carrasco, al tram comprès entre el carrer Bisbe Huix i el carrer Historiador Josep Clapés.
Jornada d’adopció d’animals del centre Sa Coma, a la plaça Vicent Calvet. Desenvolupada per la regidoria de Benestar Animal.
Escola municipal de disciplines acrobàtiques, al pàrquing dels jutjats. Per als nens/as i adults que vulguin provar aquesta activitat i aprendre a realitzar acrobàcies.

A més, també es desenvoluparà la Ruta amb bicicleta ‘Street art’ (17 a 20 hores). Ruta guiada amb bicicleta organitzada per La Cicloteca per a conèixer l'art urbà i les diferents obres del municipi. Sortides organitzades tota la tarda. Bicicletes disponibles en el punt de trobada situat al pàrquing dels jutjats al carrer Isidor Macabich.

Diumenge 22 de setembre
Parc d’educació viària. Vine amb la teua bicicleta o patinet i circula en el circuit del Pàrquing dels jutjats a Isidor Macabich i demostra les teves habilitats respectant les normes de circulació. Amb la col·laboració de la regidoria de Policia Local i Protecció Civil.
Pinta el carrer Bisbe Carrasco. Deixa el teu missatge i pinta amb guixos per la mobilitat.