Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió amb Foment de TurismeL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, han mantingut una primera reunió amb l’actual president de Foment de Turisme, Alejandro Sancho, i membres de la Junta Directiva.

Durant la reunió s’han tractat temes com la promoció turística, matèria en la que l’Ajuntament d’Eivissa, tot i no tenir competències, fa un esforç per tal de continuar treballant en la difusió del Patrimoni Mundial.
Durant la trobada també s’han abordat temes com la necessitat de disposar de més policies locals durant l’estiu, i que l’Ajuntament aborda amb el desig de poder desbloquejar la situació que impedeix poder dur a terme més contractacions per tal de poder donar millors serveis a la ciutat. Des de Foment han donat suport a l’Ajuntament d’Eivissa que, sent una institució que té els comptes sanejats i amb superàvit, no pot seguir tenint limitacions a l’hora de poder contractar personal i que es disposi del mateix nombre de policies durant tot l’any.

D’altra banda, també s’han abordat altres temes com la dificultat que té la mobilitat dins l’illa i que també afecta al municipi. S’han posat dalt la taula diferents exemples d’altres comunitats i països que tenen un tipus de mobilitat sostenibles més desenvolupades i s’ha explicat que, des de l’Ajuntament d’Eivissa, es seguirà treballant conjuntament amb el Consell d’Eivissa per tal de col·laborar en el tema del transport i en la lluita contra el lloguer turístic il·legal.

Foment de Turisme i l’Ajuntament d’Eivissa han mostrat el seu interès en establir una relació constant i fluida per tal de col·laborar des del sector privat per a la millora de la ciutat. Ajuntament i patronal han confirmat que l’objectiu és comú i és el de millorar la ciutat per ser més competitius a nivell turístic.