Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Render del futur Centre d'AcollidaLes obres tenen un pressupost d’un milió d’euros i un termini d’execució a de 15 mesos.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquest matí les obres de construcció del nou Centre d’Acollida Municipal ubicat en la confluència del carrer Vicent Serra amb carrer d’Abad i LaSierra, al barri des Palmer.
L’inici ha tingut lloc aquest matí, una vegada s’ha acabat l’enderroc de l’antic edifici de la Policia Local i s’ha deixat el terreny preparat per a al començament de la construcció del nou edifici. La comprovació de l’acte de replanteig, pas inicial, es va dur a terme ahir i avui mateix ja s’estan duent a terme l’inici de les feines amb cates sobre els terrenys. Les obres les du a terme l’empresa Copcisa SA, tenen un termini d’execució de 15 mesos, i varen ser adjudicades per 1.089.946,27 euros.

El nou edifici comptarà amb despatxos, sala de reunions, banys comuns i una àrea d’espera. A més, hi haurà una àrea de serveis destinada al centre de dia, amb consigna, vestidor, bugaderia, zona de dutxes i habitació de la neteja i magatzem. També comptarà amb una cuina i menjador, sala de televisió, banys i l’habitació i el despatx del monitor. Les plantes superiors es destinaran a habitacions de les persones acollides, amb bany individual per a aquelles amb diversitat funcional.