Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Edifici Es ViverL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquest matí, de forma subsidiària, les obres per tal de tapiar i enderrocar les parts més malmeses de l'edifici d'es Viver.

La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Eivissa, una vegada ha finalitzat el termini per a la presentació d'al·legacions per part de l'empresa propietària de l'edifici d'es Viver, ubicat a la confluència dels carrers Jacint Aquenza i Cosme Vidal Llàtzer del barri d'es Viver, i després que no s'hagi presentat cap indicació al respecte, ha iniciat aquest matí les feines necessàries per tapiar i esbucar les parts més malmeses de l'edifici per a garantir la seguretat d'aquest espai.

Les obres les està executant l'empresa Construcciones Sa Torre i tenen un pressupost de 37.000 euros que es sumaran al deute que manté l'empresa propietària amb l'Ajuntament d'Eivissa des de 2015, que arriba als 172.000 euros aproximadament. Altres feines que ha fet l'Ajuntament d'Eivissa a aquest solar han estat la retirada d'una grua de grans dimensions abandonada al solar, la neteja posterior de fems de l'interior de l'edifici i la instal·lació d'una tanca i la neteja, per tal d'evitar el seu accés interior a causa del mal estat en què quedaren alguns espais interiors de l'edifici després de l'incendi ocorregut el passat mes de maig.

La intervenció que s'està executant actualment a aquesta parcel·la consisteix en les demolicions internes de sostres i parets i el tapiat de diversos punts de la coberta, als cassetons dels ascensors.

Per a la tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, "aquestes obres estaran enllestides en dues setmanes i són necessàries per a una qüestió de seguretat a la zona interior de l'edifici".

L'actuació a aquest edifici s'ha coordinat amb els tècnics de l'Ajuntament d'Eivissa i la Policia Local d'Eivissa.

Enllaç a:
· Tall de veu de la tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López