Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAgents de la Policia Local realitzen tres detencions aquest cap de setmana per casos de delictes contra la salut pública, resistència als agents i mals tractes dins l’àmbit familiar.

Durant aquest passat cap de setmana, agents de la Policia Local d’Eivissa han efectuat tres detencions derivades d’altres tres actuacions. En concret, les detencions s’han produït per suposats delictes contra la salut pública, resistència als agents i mals tractes dins l’àmbit familiar.

El primer cas va produir-se la nit de divendres a dissabte 14 de setembre, a les 0h49’, quan els agents van detectar in fraganti a una persona realitzant una venda al menut de dos embolcalls de cocaïna a la via pública, al carrer s’Hort de sa Fruita. El venedor va ser detingut i entregat a la comissaria de la Policia Nacional acusat d’un delicte contra la salut pública, fent entrega dels diners i de la substància.

La segona actuació s’ha efectuat aquest diumenge 15 de setembre a les 19h40’ de la tarda, al carrer Talamanca, quan els agents es van veure obligats a detenir un individu després de ser requerits pel 092, informant que un home en estat d’embriaguesa estava ocasionant molèsties en un restaurant.

Personats al lloc dels fets, l’home que provocava l’enrenou va presentar-se com antic treballador del restaurant, que reclamava uns diners que se li devien. Tot i que se’l va demanar que abandonés el local, l’exaltació de l’individu es va anar incrementant, intentant entrar novament en diverses ocasions dins el local, insistint de manera cada vegada més violenta fins que, finalment, va haver de ser reduït pels agents, qui el van traslladar en primer lloc al centre de salut de Vila i posteriorment a la comissaria de la Policia Local.

L’última actuació s’ha produït aquesta nit passada, quan a la una de la matinada es va rebre una cridada del 112 advertint que s’havia vist a un cotxe circular per la rotonda de Figueretes amb una dona sobre el capó d’aquest.

Poc després, una patrulla que es trobava a la zona va localitzar al cotxe a l’avinguda de Sant Josep i que, efectivament, circulava amb una dona embarassada sobre el capó. Els agents van interceptar el vehicle i una vegada detingut el conductor, dues agents femenines es van entrevistar amb la dona, embarassada de sis mesos, qui va explicar que el conductor és la seua parella i pare de la criatura. Segons va explicar la dona, després d’una discussió ell va pujar el cotxe i ella va intentar d’impedir-ho pujant-se al capó, però l’home va arrencar el vehicle igualment i, tot i que la dona li va fer senyals perquè s’aturés, li va fer cas omís i va continuar conduint.

Davant la situació d’ansietat que patia la dona, es va requerir el servei del 061 per procedir al seu trasllat a l’hospital per verificar si el fetus havia patit lesions. El conductor del cotxe ha estat detingut i traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional.