Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ibiza Slow Video FestivalLa tercera edició d'Ibiza Slow Vídeo Festival comptarà amb més 40 vídeos que s'han presentat al concurs. Els 10 guanyadors es projectaran a la gala de presentació el pròxim 20 de setembre al baluard de Sant Pere.

La regidoria de Turisme, Dessiré Ruiz, i l'organitzador del Ibiza Slow Vídeo Festival, Christian Balius, han presentat aquest matí la tercera edició del festival de vídeos que tindrà lloc el pròxim divendres dia 20 de setembre a les 20.30 hores al baluard de Sant Pere.

 

Durant la gala de presentació, es projectaran els 10 vídeos finalistes d'aquesta edició que hagin estat més votats a través de la pàgina d'Instagram sota el hashstag del concurs #Ibizasalowfestival i a l'App Ibiza Viu.

Per a la regidora de Turisme, "es tracta d'un festival de vídeos i creacions audiovisuals ja consolidat en les nostres agendes culturals i que en aquesta edició arriba més consolidat gràcies al gran interès que genera la temàtica dels vídeos on es mostra l'Eivissa autèntica, una Eivissa comptada des de dins, pels seus propis protagonistes en la qual podem veure naturalesa, patrimoni o cultura".

L'organitzador del Festival, Christian Balius, ha destacat que "encara es poden seguir presentant noves creacions a través de la plataforma. Enguany, com a novetat, s'ha posat en marxa la possibilitat de poder votar les millors creacions audiovisuals a través de la xarxa social d'Instagram i aquest fet democratitza el funcionament del festival, ja que és obert a tothom, siguin professionals o aficionats del món audiovisual".

D'altra banda, el festival té per objectiu incentivar el sector audiovisual i creatiu de la nostra illa.