Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Porta amb el cristall trencatLa Policia Local d’Eivissa ha detingut aquesta nit a un home, que respon a les inicials J.K.TZ, de 21 anys, per un delicte de maltractaments físics en l'àmbit familiar i trencament de condemna, a causa d'una ordre d'allunyament, dictada per Autoritat Judicial.

La Policia Local d’Eivissa, a les 00.15 hores, rep una trucada de l’112, sol·licitant presència policial en un domicili de l’avinguda d’Ignasi Wallis, ja que dos individus estaven discutint de forma molt acalorada.
A l'arribada al lloc, els agents observen com surten els dos individus del portal i un d'ells fractura el cristall de la porta. Els agents els donen l'alt però fan cas omís i intenten marxar-ne havent de perseguir-los uns metres fins a ser interceptats. Els dos individus, que són germans, van indocumentats pel que són traslladats a la Comissaria de la Policia Nacional per a la seva identificació.

Una agent s'entrevista amb les persones que es troben a l'habitatge, que resulten ser parents dels dos germans, i és informada que un d'ells té una ordre d'allunyament d'aquest domicili.
Una vegada en Comissaria es verifica que l'ordre està en vigor per maltractament en l'àmbit familiar i per tal motiu queda detingut i passarà a disposició judicial.

Per altra banda, una dotació de Policia Nacional localitza a un vehicle, circulant de forma erràtica per avinguda de Sant Josep, i davant el perill que suposa per a la resta dels usuaris de la via, donen l'alt al vehicle, observant que el conductor presenta signes evidents de trobar-se sobre les influències de begudes alcohòliques, sol·licitant unitats de Policia Local per a la realització de la proves establertes, amb resultat de 1,02 i 0,97 mg/l. respectivament, així com de les diligències judicials. Per aquest motiu, se li imputa un delicte contra la seguretat viària al conductor del vehicle que respon a les inicials de A.A.Z.R, i de 49 anys d'edat.

Arebre caigut a Pere FrancèsPel que fa a les incidències relacionades amb les condicions climatològiques adverses de les darreres hores, la Policia Local d'Eivissa i els Bombers d'Eivissa han actuat en el carrer Pere Francès on un arbre ha caigut, aquest matí, causant danys materials a un fanal de la vorera. El trànsit, entre el carrer del Metge Villangómez Ferrer i carrer de Cabrera, ha estat interromput durant la retirada de l'arbre.