Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local d'EivissaAquesta nit, a les 1.20 hores de la matinada, la Policia Local d’Eivissa ha realitzat un servei en un domicili del carrer Catalunya 18, que ha finalitzat amb la detenció d’una dona de 25 anys (A.C.) i un home de 28 anys (C.R.C.).

Una dotació de la Policia Local i un altre de la Policia Nacional es van presentar al lloc dels fets després de rebre un avís advertint de la presència d’un individu que intentava llençar-se pel balcó d’un quart pis. Quan es va entrar al domicili, es van trobar que a l’interior hi havia una dona amb lesions i sang a la cara, molt nerviosa, advertint que la seua parella volia llençar-se pel balcó. L’home finalment va ser localitzat a sota d’un llit i en estat d’ansietat, manifestant de manera espontània que després de discutir amb la seua parella i d’agredir-la, havia intentat llençar-se pel balcó.

Un agent de la Policia Nacional es va entrevistar amb la dona, qui va manifestar que els cops que li havien propiciat la lesió havien estat fortuïts, assegurant que només s’havia discutit, i negant-se també a rebre assistència sanitària. Això no obstant, i com que la dona presentava lesions sagnants, s’ha procedit a la detenció l’home.

Posteriorment, un agent de la Policia Local ha observat que en un dels testos del balcó hi havia un bossa que contenia una substància blanca, que ha resultat ser 47.30 grams de ketamina. La dona ha manifestat que la substància era de la seva propietat, pel que també s’ha procedit a la seua detenció, traslladant-la primer a un centre sanitari per rebre assistència per les ferides i posteriorment a la comissaria de la Policia Nacional.