Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local d'EivissaLa Policia Local d'Eivissa ha realitzat una actuació en la qual dos cans, inclosos a la llista de races potencialment perilloses, han agredit a una altra ca fins a causar-li la mort.

A les 22.07 hores d’aquesta nit passada es rep una trucada informant que dos gossos de raça potencialment perillosa han causat la mort a un altre gos, al carrer Pablo Picasso, núm. 20. A l'arribada dels agents de la Policia Local ja es trobaven dues dotacions del Cos nacional de Policia identificant als implicats. Les versions de les parts són contradictòries respecte a si els animals agressors estaven o no amollats, sense corretja. El que si va quedar clar, és que es trobaven sense morrió.

Segons la versió del propietari del gos agredit, els dos gossos de la raça bull terrier estaven amollats i van atacar al seu fins a causar-li la mort i segons la versió del propietari dels gossos agressors, l'altre gos caminava solt i es va ficar entre els dos animals que tenia subjectes.

La Policia Local d’Eivissa sol·licita el servei del llacer perquè els animals quedin custodiats en el centre de Protecció Animal de sa Coma fins que s'acrediti documentació d'aquests i interposa 4 sancions al propietari dels cans de raça potencialment perillosa per:
- Tenir dos animals de raça potencialment perillosa (bull terrier) sense morrió en la via pública.
- Incomplir l'obligació d'identificar a l'animal en el lloc dels fets a requeriment dels agents. No presenta llicència.
- No presentar segur de responsabilitat civil de cap dels dos animals de raça potencialment perillosa.
- Ometre la inscripció de dos animals potencialment perillosos en el registre municipal corresponent.