Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Natural FocusEl grup, format per Joan Carles Marí i Joan Solana, mescla sons de jazz, rock i música electrònica. El concert, a Vara de Rey, serà gratuït

Natural Focus és un duet format per dos dels integrants de Threejay; el bateria eivissenc Joan Carles Marí i el teclista Joan Solana. Es tracta d’un projecte que s’ha format gràcies a la complicitat que tots dos artistes han anat construint al llarg dels anys. Al concert que oferiran a Vara de Rey la gent trobarà una preciosa i distesa amalgama d’influències electròniques, jazzístiques i de música rock.

Recordem que Natural Focus ha nascut com una formació gairebé efímera, que només s’ajunta en moments molt concrets i especials. Per això, els qui s’apropin el dimarts, 3 de setembre, a les 21h30’ hores, a Vara de Rey seran testimonis d’un concert irrepetible. A més, amb l’objectiu d’apropar el festival de jazz a la ciutadania, el concert d’aquesta primera jornada de la 31ª edició de l’Eivissa Jazz serà gratuït.

Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Stolen moments’
Recordem també que aquest dimarts, i dins el marc del Festival Eivissa Jazz 2019, s’inaugura a les 19 hores a la sala Refectori de Dalt Vila, l’exposició fotogràfica ‘Stolen Moments’ del periodista i crític musical Ferran Pereyra.

La mostra recull imatges d’actuacions en diversos escenaris i festivals com l’Eivissa Jazz, Mallorca Jazz sa Pobla, el Menorca Jazz Primavera, l’Alternatilla Jazz In Mallorca, Port Adriano Music Festival, Düsseldorfer Jazz Rally o Jazz In Sardegna a Cagliari.