Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Intervenció d'Amadama al par de la PauEl Parc de la Pau de la ciutat d’Eivissa ha estat l’escenari d’una tercera intervenció artística per part del BLOOP International Proactive Art Festival, després del doble mural que la setmana passada van realitzar Silva Ramacci i Vlady. En aquest cas, ha estat una aportació de l’artista AMADAMA, que ha consistit a pintar amb franges colors vibrants un grup de columnes blanques que s’alçava al parc, transformant-les en les icòniques barres de so d’un equalitzador d’àudio.

“Mentre que Bolsonaro està massacrant la selva tropical del Brasil i assistim com la presidència dels Estats Units està en mans d’algú amb un comportament tan alarmant com Trump, Eivissa ha de simbolitzar més que mai l’atmosfera tolerant, amable, oberta a tots, que va fer que ens enamoréssim d'aquesta illa”, ha explicat AMADAMA.

AMADAMA: és un artista versàtil que explora diversos camps de la creativitat a mesura que el transporta la inspiració i el desig creatiu. En el passat, es definia com un artista que ‘abraçava la tecnologia i l'aplicava a l'art’, però enguany ha estat més interessat en les instal·lacions de guerrilla a la via pública.

BLOOP International Proactive Art Festival: La primera celebració del món dedicada a l'art proactiu, on les obres d'art conviden als espectadors a "pensar" proactivament sobre el tema anual del festival. Aquest any celebra la seva novena edició, convertint-se en el festival d'art més longeu d'Eivissa.