Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidors amb residus mal depositatsPolicia Local d’Eivissa i Policia Nacional van realitzar un control conjunt de seguretat ciutadana i trànsit, programat a la junta de Comissió Tècnica de seguretat, durant la nit de divendres dia 23 d’agost, entre les 23 hores i les 3.00 de la matinada. D'altra banda, la Policia Local d'Eivissa interposa 22 denúncies en un control del compliment de les ordenances de venda i consum d'alcohol i gestió de residus, aquest cap de setmana. 

En el control conjunt, la Policia Nacional va aixecar un total de 17 actes per possessió de substàncies estupefaents. La Policia Local d’Eivissa va formular un total de 17 denúncies de les quals 9 van ser per consum de substàncies estupefaents, 5 denúncies per alcoholèmia positiva i 3 denúncies per diferents infraccions de circulació i la retirada de 5 vehicles.

Així mateix, la Policia Local d'Eivissa, durant el servei nocturn realitzat el dissabte dia 24 d'agost, pel que fa al control de les ordenances que regulen la venda d'alcohol i la gestió dels residus, ha interposat un total de 22 denúncies.
El control es va dur a terme a diferents espais públics infantils a l'avinguda Vuit d'Agost, passeig Joan Carles I, plaça del Parc, barri de la Marina i Port d'Eivissa entre les 22.00 i les 06.00 hores.
D'aquestes denúncies, 17 corresponen per beure alcohol als espais públics infantils, 1 denúncia a un local comercial per venda d'alcohol fora de l'horari permès, 3 denúncies a establiments per dipositar les bosses d'escombraries i restes a la via pública i una denúncia per venda ambulant sense llicència.

D'altra banda, ahir diumenge dia 26 d'agost, a les 16.30 hores, la Policia Local d'Eivissa va procedir a la detenció de dues persones que s'estaven barallant al bar de l'associació de veïns de cas Serres. Les dues persones detingudes responen a les inicials M.V.G, nascut a 1974, i B.S, nascut a 1982.
Tots dos són detinguts al lloc, traslladant-se en primera instància a l'hospital de can Misses i posteriorment a la Comissaria de la Policia Nacional d'Eivissa per tal d'instruir les corresponents diligències.