Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidor desbordat de femsLa Policia Local d’Eivissa interposa 36 denúncies per consum d’alcohol a la via pública, 21 per infraccions en matèria de fems i 11 per venda d’alcohol fora de l’horari autoritzat.

A continuació us facilitam informació respecte de dispositius de control i sanció realitzats per la Policia Local durant la darrera setmana:
- En relació a consum de begudes alcohòliques a vies públiques i parcs, la Policia Local ha interposat en una setmana 36 denúncies. Aquestes denúncies corresponen principalment a espais dels barris de Talamanca, barri de ses Figueretes i passeig de Juan Carlos I. 

- En relació a infraccions contra les ordenances municipals en matèria de fems, des del passat dilluns s’han interposat 21 denúncies, la gran majoria a establiments comercials per dipositar residus fora dels contenidors, com es pot apreciar a la imatge adjunta.
- Finalment, cal destacar també les 11 infraccions interposades aquesta setmana per venda d’alcohol per part d’establiments fora de l’horari establert a l’ordenança reguladora de l’alcohol a la ciutat d’Eivissa. En aquest cas es tracta d’establiments ubicats als barris des Pratet, Platja den Bossa i al passeig de Juan Carlos I.