Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parking Day 2019L’Ajuntament d’Eivissa convida a la ciutadania a presentar propostes per recuperar espai per als vianants al Parking Day.

El dia 21 de setembre, dins el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament d’Eivissa celebrarà una nova edició del Parking Day, que consisteix en recuperar per a ús públic uns espais que usualment estan ocupats per cotxes aparcats. Així, durant aquesta jornada, alguns espais de les zones blaves són recuperats per al desenvolupament d’activitats per a la ciutadania.

“La idea és reflexionar sobre l’espai públic que quotidianament es dedica als vehicles, i com canviaria la nostra ciutat si tot aquest espai fos recuperat per a la ciutadania. Volem que sigui una proposta en positiu, que ens ajudi a imaginar la ciutat que volem i les possibilitats que tenim per fer-ho”, ha explicat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás.

Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Eivissa convida a les associacions de vesins, entitats ciutadanes, centres educatius o col·lectius socials que participin o que transmetin la seua proposta. Tots aquells que vulguin participar han d’enviar-la abans del 2 de setembre al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant el formulari habilitat a la web municipal explicant què voldrien fer en un espai que ara ocupen els cotxes, preferiblement en zona blava.

En aquest missatge cal incorporar les següents dades: nom de l’associació o entitat a la qual es representa i dades de contacte, el carrer o espai que es vol fer servir per a l’activitat, motiu de l’elecció de l’espai i horari en que es faria l’activitat, i breu explicació de l’activitat que es vol portar a terme en una o dues places d’aparcament.

Enllaç a:
· Formulari per a presentació de propostes
· Flyer informatiu Parking Day