Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recollida estris vellsEl servei de neteja de la ciutat d’Eivissa recull un total de 485,10 tones de trastos al carrer durant el primer semestre de l’any, de les quals només un 12% s’havien dipositat amb avís previ.

El servei de neteja de l’Ajuntament d’Eivissa ha recollit durant el primer semestre de 2019 un total de 485,10 tones de trastos al carrer, de les quals 423,76 tones havien estat abandonades sense previ avís dels ciutadans. Per tant, un 87,36% dels voluminosos que s’han retirat s’havien dipositat al carrer de manera irregular, mentre que el 12,64% restant sí que ha estat recollit després que l’usuari fer ús del servei de recollida personalitzada a demanda.

Respecte l’han passat, la quantitat recollida de trastos i voluminosos a la via pública durant el primer semestre de l’any ha augmentat un 30%, passant de les 372,60 tones de l’any passat a les 485,10 tones d’enguany.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es fa una crida al civisme de la ciutadania, i es recorda que l’empresa de recollida de neteja Valoriza disposa d’un servei de recollida de mobles, trastos vells i embalums a la demanda, que es pot fer cridant al telèfon 900 200 218 o emplenant un formulari que es pot trobar a la web www.eivissa.es.

Recordem que abandonar objectes voluminosos al carrer degrada l’espai públic i, a més, suposa un sobrecost en el servei de neteja que després han de pagar els ciutadans. A més, aquestes actituds incíviques poden ser sancionades amb multes de a partir 601 euros.