Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Erasmus+ exposició fotosEls estudiants que participen en el projecte Erasmus+ a Eivissa mostren al C-19 el fruit de les seues activitats. Aquest matí, els estudiants eivissencs i francesos que participen en l’intercanvi juvenil Erasmus+ han visitat la seu de l’Espai Eivissa Jove C-19, on han organitzat una exposició amb les fotografies que han realitzat durant la seua estada a Eivissa.

Recordem que des del dia 30 de juliol i fins al 10 d’agost, un total de 12 al·lots i al·lotes eivissencs i 12 francesos d’entre 13 i 17 anys estan participant en un intercanvi juvenil organitzat i impulsat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, i que compta amb la col·laboració de la Unió Europea a través del programa Erasmus+ Joventut en Acció. A la trobada d'avui han assistit també els monitors, els tècnics de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa que han organitzat les activitats, alguns pares, així com la regidora de Joventut, Claudia Cotaina.

Durant aquests dies, els joves han participat en diferents activitats esportives i culturals com visites a Cala d'Hort, Dalt Vila i Formentera, snorkel, escalada, senderisme, excursions fotogràfiques a Ses Salines o tallers de cuina, sempre amb un enfocament central en la protecció del medi ambient. Els objectius són millorar les competències i capacitats dels joves, fomentar el diàleg intercultural, fomentar una ciutadania activa i participativa, reforçar els vincles entre els joves i desenvolupament de les seues capacitats a través del coneixement i l'experiència.

Està previst que aquesta nit els joves visitin Dalt Vila i assisteixin al castell de focs artificials del 8 d’agost. Aquest divendres 9 d’agost celebraran un sopar i una festa de comiat a la casa de colònies municipal de Can Tomàs, amb el que es donaran per finalitzades les activitats.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada i coordinada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, i ha estat finançada -en la seua major part- per la Unió Europea a través del programa Erasmus+.