Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

No i puntLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat la campanya ‘No i Punt! De festa, Eivissa Lliure d’Agressions Sexistes’, que consisteix en una taula informativa atesa per voluntaris i que s’instal·larà en totes les festes que s’organitzin al municipi. En aquesta taula es pot trobar informació sobre què fer en cas de patir o de ser testimoni d’un cas d’assetjament en un entorn de festa, a més de comptar amb material per sensibilitzar sobre aquesta problemàtica. Aquesta iniciativa ha estat finançada per l'Institut Balear de la Dona, amb els fons del Pacte de l'Estat Contra la Violencia de Gènere, impulsat pel Ministerio de la Presidencia, Relaciones con la Cortes e Igualdad.

“Es tracta de taules informatives de sensibilització i visibilització” ha explicat la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Claudia Cotaina, “i volem estar presents a les festes i esdeveniments que se celebrin en el nostre municipi per recordar que, també en un context lúdic i festiu, l’assetjament no ha de tenir lloc a la nostra societat, i que s’ha d’assumir i respectar que ‘no és no’”.

No i puntLa campanya ‘No i Punt!’ va néixer com una iniciativa de l’Ajuntament de Palma, que és qui ha cedit el material gràfic i informatiu que s’ha adaptat per Eivissa. La taula informativa s’ha instal·lat per primera vegada aquest dilluns 5 d’agost al Parc Reina Sofia durant el concert de Carlos Baute, i ha comptat amb la presència de personal voluntari de l’Ajuntament d’Eivissa, una voluntària de Metges del Món, així com d’una tècnica de la regidoria d’Igualtat: “La resposta de la ciutadania ha estat molt positiva, el que ens motiva per continuar amb aquesta iniciativa”, ha comentat Cotaina.

La taula informativa de ‘No i Punt!’ també es trobarà aquest dia 7 d’agost al Parc Reina Sofia durant els actes de l’Associació Vuit d’Agost, de 20.30 h a 23.30 h, el dia 8 d’agost durant sa berenada a es Molins de 18.30 h a 20.30 h, i durant el concert d’Estiu Jove del dia 10 d’agost al Parc Reina Sofia, de 21.30 h a 23.30 h.