Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Detenció Isidor Macabich, 41La Policia Local d'Eivissa deté un home per agredir un agent després d'haver provocat presumptament un conat d'incendi al seu domicili.

La Policia Local d'Eivissa ha actuat aquest matí en un succés que ocorria a les 12.19 hores al primer pis de l'avinguda d'Isidor Macabich numero 41.
A aquesta hora es rep un avís a la Policia Local que s'estava produint un incendi a aquest domicili. Es desplaça fins al lloc una patrulla de la Policia Local que quan arriba, és avisada pels veïns que a l'interior del pis hi ha una persona que no vol sortir.

Els agents pujant al pis portant l'extintor que, de forma habitual, duen al cotxe patrulla i quan arriben a la porta del pis se la troben semi tancada.
Els agents decideixen entrar tot i que l'habitatge està ple de fum i procedeixen a buscar a un home que respon a les inicials R.B.M, nascut l'any 1984, domiciliat a aquest pis i que, segons els veïns, s'havia tancat dins una habitació i no volia sortir.
Quan la Policia Local obri la porta de l'habitació on se sospitava que es trobava aquesta persona, se'l troben baix del llit.

La Policia Local procedeix a treure a aquesta persona, ja que hi havia molt de fum a l'habitació, i aquesta reacciona atacant als agents amb una navalla automàtica, realitzat diversos atacs a l'aire.
En una d'aquestes ocasions, un agent de la Policia Local és ferit lleu.
Els dos agents de la Policia Local treuen a l'ara detingut de l'habitació, el desarmen i el detenen. En tot moment aquests agents de la Policia Local tenen el suport d'un agent de la Guàrdia Civil que es trobava per la zona fora de servei.

L'home detingut és traslladat a l'Hospital de Can Misses per tal que li facin una revisió mèdica i a hores d'ara continua al centre sanitari custodiat. La Policia Judicial s'encarrega de la investigació de l'incendi que finalment ha pogut ser apagat amb l'extintor de la Policia Local i no ha fet falta la intervenció dels Bombers tot i que s'han personat al lloc exercint el seu protocol d'actuació.