Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Futbol sala femeníDins el programa de les Festes de la Terra, aquest diumenge 4 d’agost les pistes de futbol sala del barri de Figueretes -avinguda de Sant Jordi, entre la seu de l’Associació de Vesins i el Cementeri Vell- acolliran el I Torneig per la Igualtat de futbol sala femení. Aquesta és una iniciativa conjunta del club Gasifred Atlético i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, amb la qual es vol contribuir a la visibilitat i la popularització del futbol sala femení.

En aquest primer torneig participaran cinc equips eivissencs de futbol sala femení, com són el Gasifred Atlético, l’Isla Mágica Sant Jordi, el Futbol Club Ràpid, la Peña Deportiva Santa Eulària i el Guaraní Futbol Sala. La competició començarà aquest diumenge a les 10 hores i tindrà un format lliga, en el que tots els equips jugaran contra tots.

Els partits tindran una durada de 25 minuts, es preveu que a les 20 hores es jugui l’últim partit i que l’entrega de trofeus es faci a les 21 hores.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es convida a tots els amants de l’esport i als vesins del barri que s’acostin a les pistes de futbol sala de Figueretes, on gaudiran d’un esport -el futbol sala femení- que cada vegada té més seguidors.