Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Terra NatalEl dia 31 de juliol, a les 20 hores, el Museu Puget acollirà la inauguració de l’exposició ‘Terra Natal’ del fotògraf eivissenc Vicent Marí. Aquesta mostra, que podrà ser visitada fins a finals d’any, conté 22 fotografies de 29,8 x 36 centímetres on es retraten fruites i verdures conreades a l’illa d’Eivissa.  

Les imatges exposades es van realitzar amb la tècnica de la ‘fotografia fosca’ i evoquen les natures mortes de l’escola espanyola i holandesa del segle XVII. No obstant, mentre que aquelles natures barroques tendien a efectuar una reflexió sobre la fugacitat de l’existència, en el cas de les fotografies de Vicent Marí són com una metàfora de l’illa d’Eivissa, una representació visual dels fruits d’aquesta ‘terra natal’.

Aquesta és la primera exposició de Vicent Marí (1972) des de l’any 2013. Redactor gràfic a Diario de Ibiza, Marí ha publicat els llibres ‘Gent de la Marina d’Eivissa’ -amb textos de José Manuel Piña-, ha il·lustrat el poemari de Toni Cardona ‘El gust, l’illa i la carn’, ha il·lustrat llibres de gastronomia i ha exposat a espais com el MACE, la Sala de Cultura de Sa Nostra o la Galeria Via 2, entre d’altres.

L’exposició ha estat comissariada per Romy Bernau i Elena Ruiz, amb textos de Romy Bernau i coordinada per Antonio Méndez i fotomecànica a càrrec de Toni Pomar. La mostra es podrà visitar aquest mes d’agost de dimarts a diumenge en horari de 10 a 14 hores, i durant el mes de setembre de dimarts a diumenge a 10 a 14 hores i de 1 7 a 20 hores. Els mesos d’octubre, novembre i desembre l’horari serà de 10 a 16.30 h de dimarts a divendres, i de 10 a 14 hores durant els caps de setmana. També s’ofereixen visites guiades per a estudiants amb cita prèvia al telèfon 971 302 723.