Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalDurant la jornada d’ahir -25 de juliol- la Policia Local va detenir a un home d’inicials A.B. per un cas de violència masclista. L’avís es va rebre a les 18h36’ advertint-se que a la via pública s’estava produint una forta discussió entre un home i una dona, i durant la qual la dona hauria patit una agressió.

Quan els agents es van presentar al lloc dels fets es van trobar a la dona plorant però manifestant que no volia presentar denúncia, tot i admetre que no era la primera vegada que patia un fet similar. Una testimoni dels fets que es va identificar correctament va manifestar als agents que, efectivament, la dona havia patit agressions físiques per part de la seva parella. Una vegada recavada tota la informació, els agents es van dirigir al domicili de l’agressor i van procedir a la seua detenció i, una vegada llegits els seus drets, el van conduir a la comissaria de la Policia Nacional per a la pràctica de les diligències pertinents.

La segona detenció és la d’un home de 47 anys i d’inicials R.K. per falsificació de placa de matrícula. El delicte es va detectar el passat 14 de juliol, quan es va retirar de la via pública un turisme anglès de matrícula ‘MUSIC DN’, verificant que la placa havia estat alterada i que l’original era ‘MU51 CDN’.

Ahir dia 25 de juliol el propietari del vehicle es va presentar al dipòsit municipal per retirar el vehicle, moment en el qual una patrulla va procedir a la seua detenció i informant-li dels motius d’aquesta. L’home va ser presentat a la comissaria de la Policia Nacional i se li va instruir les diligències pertinents.