Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fibra òpticaL’Ajuntament d’Eivissa està millorant la infraestructura de la seva xarxa de comunicacions a fi d'interconnectar diverses seus amb la seu central al CETIS mitjançant fibra òptica. Fins ara, aquestes interconnexions s’han realitzat utilitzant serveis d’un Proveïdor de Telecomunicacions, llogant la seva infraestructura de xarxa, la qual cosa comporta una despesa mensual per seu.

L’octubre de 2018 l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell d’Eivissa varen signar un conveni per a estendre la implantació de la fibra òptica, permetent a les dues corporacions disposar d'una infraestructura de fibra òptica pròpia permetent així estalviar-se aquesta despesa mensual, a més de desvincular la seva infraestructura de la d’un tercer per comunicar les seves seus.

Dins aquest procés de connexió, durant aquest mes de juliol s’han incorporat a aquesta xarxa de fibra òptica l’edifici de la Piscina municipal de Can Misses -el que comporta un estalvi de 500 € mensuals a l’Ajuntament- i a la Unitat de Treball Social Sa Riba, millorant l’actual connexió mitjançant ADSL. A més, aquest dijous 25 de juliol comença la feina per instal·lar la fibra òptica a la Piscina municipal d’Es Viver, la Unitat de Treball Social Ponent i l’Escoleta municipal de Can Cantó.

Aquests equipaments se sumen als 10 edificis que l’Ajuntament ja té connectats mitjançant fibra òptica pròpia.