Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa nit del passat divendres 19/dissabte 20 de juliol, la Unitat Nocturna de la Policia Local -en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia- va realitzar dos controls preventius de seguretat, un a l’avinguda Pedro Matutes Noguera i un altre a l’avinguda de Santa Eulària. El resultat d’aquests controls va ser el següent:

1 detingut per infracció de la Llei d’Estrangeria; 14 proves positives de drogues; 2 alcoholèmies positives; 18 denúncies per diferents infraccions de trànsit; 8 retirades de vehicles amb el servei de grua. En total, es van aixecar 17 actes realitzades per part del Cos Nacional de Policia per aprehensió i tinència de substàncies i drogues tòxiques, més 1 acta d’aprehensió per tinència d’una arma perillosa.

Diumenge 21 de juliol, a les 4 de la matinada, va ser detingut el conductor d’una furgoneta, de nacionalitat espanyola i 34 anys, que va ser vist realitzant una incorporació irregular a l’avinguda Espanya des del carrer Bisbe Huix i que després va continuar conduint fent ziga-zagues fins a l’avinguda Ignasi Wallis.

Al conductor se li van efectuar les proves d’alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0.84 mg/l la primera presa i de 0.83 mg/l a la segona. Per tant, es va procedir a retirar el vehicle amb la grua i es va detenir al conductor que, una vegada citat per a un judici ràpid, ha estat posat en llibertat.

Diumenge 21 de juliol agents de la Policia Local van detenir, a les 18.43 h un home de 26 anys i nacionalitat espanyola que circulava amb una motocicleta per una zona peatonal del carrer Jaume I i que no disposava de permís de conduir. Després de la detenció i una vegada finalitzades les diligències, ha estat posat en llibertat i se l’ha citat a una compareixença als Jutjats.