Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament il·legalLa Policia Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha desmantellat, durant els darrers dies sis assentaments il·legals que s’havien instal·lat als barris de Sa Joveria i a Cas Serres (avinguda de Sant Jordi).

L’actuació ha estat desenvolupada per la Policia Local d’Eivissa i l’empresa de neteja Valoriza i s’han recollit un total de 2.300 quilos de deixalles entre restes dels assentaments i diferents residus que es trobaven als voltats, ja que s’havien detectat diversos focus de brutícia que, particulars i empreses, havien depositat de manera incontrolada a aquests espais. Entre les restes hi havia molt de plàstic, restes de runes, mobles i electrodomèstics llençats.

Per part de la Policia Local d’Eivissa hi han actuat 8 policies, i forma part de la sèrie d’actuacions de vigilància i control dels assentaments il·legals al terme municipal. Per part de Valoriza hi ha participat tres operaris, un camió ploma i dos vehicles especialitzats per a la retirada dels diferents materials.

En tots els casos, s’han enderrocat els materials usats com a xaboles i els serveis de neteja de l’empresa Valoriza han retirat tots els fems acumulats a la zona.
Recordem que les persones que vulguin llençar els electrodomèstics o mobles poden trucar, de manera gratuïta, al telèfon 900 200 218 o emplenar el formulari: "Retirada d'estris vells".